Hvem Har Tegnet Stolen ægget? Få Svaret Her

08. February 2021 Pexels.com

Ægget, altså stolen ægget, er et af de mest anerkendt og kendte designikoner fra Danmark. Det er også et meget copyright beskyttet design-ikon, hvorfor vi altså ikke tør at bruge et billede af dette- det anerkendte Ægg.

Hvem har tegnet stolen ægget? Ægget er designet og udformet af Arne Jacobsen i året 1958. Ægget blev designet som en del af et større projekt til et hotel i københavn. Ægget var både dengang, men også i dag nytænkende design og er i høj kurs.

I dag koster en ny "ægget stol" omkring 45.000 kr - og de lidt mere brugte rammer faktisk samme pris. Pr. dags dato er der en til salg på Bruun Rasmussen, auktionshuset vi alle kender fra først DR og senere TV2. - den er vurderet til omkring 50.000 kr, og har i skrivende stund et bud på 40.000 kr

Dengang blev de produceret af "Fritz Hansen" - men stolen er altså tegnet af Arne Jacobsen. 

Dette du lige læste er lavet på baggrund af økonomisk hjælp fra avXperten. Hos avXperten finder du en lang række lækre produkter - eksempelvis: ståmåtte. Derfor er dette du lige læste markeret.

23.04.2021
Hvem har tegnet cirkelpigen? Der er faktisk tegnet flere versioner af den kendte cirkelpige. Den cirkelpige, vi dog kender bedst i dag, er tegnet af Aage Sikker Hansen. Han fik til opgave at tegne en ny cirkelpige i 1955. Denne cirkelpige skulle erstatte den gamle, som var tegnet af Kaj Matthiessen, da denne pige ikke… Design